BLOG

Expo Host Milano - Italia 2019 (18-22 octombrie)

In perioada 18-22 octombrie 2019, Accesso SRL participa la expozitia internationala HOST MILANO, cea mai mare expozitie din domeniul echipamentelor, cafelei si dotarilor HoReCa.

Workshop Bilancia 2019 (17 septembrie)

Echipa Accesso a participat la workshop-ul Bilancia organizat în 17 Septembrie 2019 la Arad.

GastroPan 2019 (Expo Arad)

Expozitia GASTROPAN 2019 (28-30 martie 2019) la EXPO ARAD.

GastroPan 2019 (28-30 martie)

20 ani de profesionalism!

Sarbatorim 20 ani de profesionalism de la infiintarea firmei. Intram in anul 2018 oferindu-va in continuare o gama larga de produse de cea mai buna calitate.

NOU! Degustare cafea espresso Serio direct din Showroom-ul nostru din Arad, B-dul Iuliu Maniu nr.72.

Aniversare 15 ani de Accesso!
 

Infiintata in anul 1997, ACCESSO srl  este distribuitorul autorizat pe teritoriul Romaniei al cafelei espresso Serio si al automatelor de cafea Flymax.

De asemenea este distribuitor autorizat al automatelor de cafea Saeco si al espressoarelor profesionale pentru bar San Marino. Pe langa vinzarea automatelor de cafea,asiguram service si piese de schimb in perioada de garantie si post-garantie.

Efectuam inchirierea automatelor de cafea in diverse locatii si baruri. Asiguram service tuturor clientilor cu aparate de cafea.

Oferim trainingul barmanilor pentru prepararea corecta a unei cafele espresso si al unui cappuccino, respectind traditia italiana. Le garantam clientilor calitatea produselor si serviciilor noastreAvantajele cafelei espresso

Exista cateva diferente majore intre cafeaua obisnuita si espresso, una dintre ele fiind durata prepararii. Timpul necesar prepararii unui expresso este mai scurt decat pentru prepararea cafelei, si gama variata de aparate de facut espresso disponibile pe piata in prezent permit prepararea unui espresso intr-un timp atat de scurt fortand apa sa treaca prin cafea prin cresterea presiunii acesteia. Pentru cei care apreciaza gustul unei cafele adevarate, espresso-ul si bauturile bazate pe espresso in general sunt solutia perfecta pentru obtinerea unei bauturi delicioase.

Alte doua diferente majore intre cafea si espresso este gradul de maruntire a boabelor si bogatia savorii. Espresso se fabrica dintr-o combinatie de mai multe tipuri de boabe de cafea, care, prajite, dau cafelei espresso o savoare minunata, unica si bogata, si o aroma foarte apreciata de catre iubitorii de cafea.

Espresso se potriveste oricarei ocazii. Este minunat cand il beau la fel ca italienii, dintr-o singura inghititura, fiind modalitatea ideala, rapida si comoda de a ma energiza pe parcursul intregii zile. Espresso nu este doar cel mai sofisticat stil de a bea o cafea, ci ofera si oportunitatea de a savura aromele intense ale unei cafele perfecte.

Spre deosebire de cafea, atunci cand espresso iese din aparat, acesta este deosebit de dens si formeaza deasupra un strat subtire cremos. Crema este aproape o obsesie mistica printre iubitorii espresso-ului. Rolul ei practic este sa pastreze ceva mai mult mireasma pana cand se bea espresso-ul. Culoarea cafelei espresso este brun inchis, si gustul bauturii este intens si robust. Multe persoane apreciaza gustul bogat al cafelei tari, iar espresso reprezinta alegerea perfecta pentru aceia care vor sa savureze cele mai tari si mai savuroase cafele.

Cand vine vorba de prepararea unui espresso, cu cat mai mare este nivelul de presiune al apei din aparat, cu atat mai puternic va fi espresso-ul, deci este foarte important sa investiti intr-un espressor de calitate superioara daca vreti sa va bucurati de un espresso perfect in fiecare zi. Astazi exista un numar mare de producatori de aparate de cafea si de espresso care ofera o gama larga de modele de calitate superioara pentru a intampina cat mai eficient gusturile, nevoile, si posibilitatile financiare ale clientilor, deci nu ar trebui sa intampinati probleme in a gasi un aparat care sa fie pe placul dumneavoastra.